Skip to main content

За нас…

Нашата идея и целите, които ни ръководят

Ние сме малка работилничка за портрети, в която ръчно изработваме своите картини с изключително внимание и усет към детайлите. Рисуването е нашата страст. Целта ни е да ви дадем вдъхновение да творите и да предизвикваме искрени и ярки емоции. Направихме създаването на персонален портрет достъпно, лесно за изпълнение и възможно.

Всеки човек може да се почувства художник и да нарисува своя собствен шедьовър. И това да се превърне в един незабравим спомен, едно прекрасно, цветно и красиво преживяване. Това е универсален подарък за всякакви поводи, перфектен за вас и вашите близки и любими хора.

Процес на създаване

При приемане на поръчката вашите снимки се изпращат до нашите дизайнери за изработка на проекта. При готов дизайн, той се изпраща обратно към вас за одобрение или уточнение, ако е необходимо. След потвърждение започва производствения процес, който е изцяло ръчен и отнема около ден. Не използваме готови платна, а ръчно сглобяваме рамките и върху тях опъваме платната. Работим с висококачествени материали, за да сме сигурни в надеждността и прецизността на крайния резултат.

Шедьодър е и си остава една от най-красивите идеи за подарък за мен. И най-хубавото от всичко е, че можете да го направите сами със семейството или приятелите лесно и много удобно и преди всичко е наистина забавно.

Иван ИвановПловдив

Здравейте! Днес получих картината и съм много доволна от качеството и опаковката. Изпълнени бяха всички желания относно размерите и цветовете. Много съм доволна от резултата. Благодаря Ви за професионализма. Само едно ще е мястото ,където ще поръчвам картини и това е при Вас!

Станислава ЗагороваПловдив

Много красиво, отлично качество, навременна доставка! Много приятно съм изненадана и с удоволствие ще се обърна отново към вас, когато имам нужда от подарък!

Емица МинчеваСмолян

Днес получих картината. Беше перфектно опакована. Много съм доволен от резултата. Благодаря Ви за професионализма. Задължително ще Ви препоръчвам и ще се възползвам от Вашите услуги и занапред.

Кирил ТоневПловдив

Исках да си поръчам две картини, но поръчах само едната, за да видя на "живо" какво представлява. След като я получих останах очарована, със сигурност ще поръчам отново.

Мартина МатанскаПловдив

Благодаря Ви за прекрасната картина! Изключително доволни сме от лесното и интуитивно боравене със сайта, комуникацията, срока на изработка качеството на самата картина! Професионално отношение води до отлични резултати!!

Дарина ПетковаСофия

Изключително доволна съм от портрета, който получих. Изработката е професионална, а картианта беше красиво опакована! Но най-вече благодаря, за това, че успяхте да ми я изпратите по-рано, за да зарадвам безкрайно любим човек! Продължавайте в същия дух!

Ваня КузмановаПловдив
bg_BGBulgarian