Skip to main content

Оферта за Сватба…

Оригинална идея за сватбен подарък

Как да изненадате приятно гостите на тържеството и да зарадвате героите на празника? Ние от Шедьовър предлагаме страхотна идея за подарък, който ще украси събитието и ще стане запомнящ се елемент от шоу програмата. Всеки присъстващ ще наблюдава с вълнение и интерес процеса, а радостните възклицания ще допълнят и засилят емоциите от крайния резултат.

Как преминава самият процес

За изработката ще ни е необходима снимка на двойката, по която да направим дизайна. Има възможност да изберете различни размери на платното и цветове на броката. В деня на събитието Шедьовър ще се ангажира да предостави картината след предварителна уговорка с вас. Ние ще бъдем част от програмата. За тази цел ще подготвим сватбено украсена маса, на която младоженците ще създадат заедно картината пред гостите си. След като бъде готов портретът ще осигурим статив, на който бъдещото семейство да постави творбата си. Изненадата ще отнеме не повече от 10-15 минути.

Шедьодър е и си остава една от най-красивите идеи за подарък за мен. И най-хубавото от всичко е, че можете да го направите сами със семейството или приятелите лесно и много удобно и преди всичко е наистина забавно.

Иван ИвановПловдив

Здравейте! Днес получих картината и съм много доволна от качеството и опаковката. Изпълнени бяха всички желания относно размерите и цветовете. Много съм доволна от резултата. Благодаря Ви за професионализма. Само едно ще е мястото ,където ще поръчвам картини и това е при Вас!

Станислава ЗагороваПловдив

Много красиво, отлично качество, навременна доставка! Много приятно съм изненадана и с удоволствие ще се обърна отново към вас, когато имам нужда от подарък!

Емица МинчеваСмолян

Днес получих картината. Беше перфектно опакована. Много съм доволен от резултата. Благодаря Ви за професионализма. Задължително ще Ви препоръчвам и ще се възползвам от Вашите услуги и занапред.

Кирил ТоневПловдив

Исках да си поръчам две картини, но поръчах само едната, за да видя на "живо" какво представлява. След като я получих останах очарована, със сигурност ще поръчам отново.

Мартина МатанскаПловдив

Благодаря Ви за прекрасната картина! Изключително доволни сме от лесното и интуитивно боравене със сайта, комуникацията, срока на изработка качеството на самата картина! Професионално отношение води до отлични резултати!!

Дарина ПетковаСофия

Изключително доволна съм от портрета, който получих. Изработката е професионална, а картианта беше красиво опакована! Но най-вече благодаря, за това, че успяхте да ми я изпратите по-рано, за да зарадвам безкрайно любим човек! Продължавайте в същия дух!

Ваня КузмановаПловдив
en_USEnglish