Skip to main content

Често Задавани Въпроси

Какви снимки трябва да изпратя?

Снимките трябва да са с добро качество, в близък план. Можете да ни изпратите отделни снимки на всеки образ, които ние ще обидиним в един общ портрет.

Може ли да добавим надпис към портрета?

Да, цената за надписа (до 20 символа) е 10 лева, като ще ви бъде предоставен избор от няколко шрифта.

Мога ли да видя крайния резултат преди да получа картината?

Да, Нашите дизайнери ще изготвят за вас примерен дизайн от снимката която сте изпратили и след вашето одобренмие ще се започне изработка на портрета.

Може ли да прикача снимка на животно

Да, може да ни изпратите снимки на всякакви животни, както и да ги съчетаем в общ портрет с вас или ваш близък.

Може ли да съчетаваме хора от различни снимки?

Да, може да съчетаем различни образи от отделни снимки. Често хората нямат снимка заедно, или не се харесват на нея. Затова е много удобно да се вземат образите от различни снимки и да се съчетаят в един общ портрет.

Мога ли да променя снимката за дизайна впоследствие?

Преди да пуснете поръчката, се уверете, че снимките, които сте ни изпратили са подходящи, но ако се двоумите, нашите дизайнери с радост ще ви посъветват и помогнат в избора.

Колко време отнема изработката на портрета?

Нашите дизайнери изработват дизайна ръчно, което отнема 3-4 дни. След това го изпращаме към вас за одобрение и ако всичко е наред, направата на самия портрет ще отнеме още 2 работни дни. Общото технологично време за завършване на поръчката е около 5-6 работни дни. В случай, че искате експресна поръчка, предлагаме изработка до 2 работни дни.

+ Може да изберете експресна поръчка като сложите отметка при завършване на поръчката си.

Правите ли доставка извън страната?

Да, може доставим и извън рамките на България. Работим с куриерска фирма DHL или Български пощи, като доставките отнемат до една седмица и цената на доставка е за сметка на получателя. За да поръчате в чужбина, пишете в полето за поръчка, държава и адрес, на който да се достави пратката, и заплатете сумата с кредитна или дебитна карта.

Извършвате ли експресни поръчки?

Да, в полето за поръчка има отметка експресна поръчка на стойност 25 лв като времето за изработка е 2 дни.

Как Шедьовър създава портрети?

Единственото, което ни е необходимо за изработката на вашия портрет е снимка в близък план на човека – образа, който искате да бъде изобразен на него. Нашият екип ще направи дигитален образ, който ще ви изпратим и след одобрение от ваша страна може да започнем изработката на портрета. Вашият портрет ще бъде ръчно опакован и изпратен до вас в рамките на срока за изпълнение на поръчката.

Какво е включино в комплекта?

Взависимост от избора на картина (с боя или с брокат), в комплектите са включени:

Портрет с боя:

  • Бяло платно с вграден образ
  • 5 броя акрилни бои (по избор)
  • 5 броя четки
  • Специален инструмент за отлепване

Портрет с брокат:

  • Бяло платно с предпазен слой
  • 3 броя брокат по избор

Трябва ли да умея да рисувам?

Не е необходимо. Забавлявате се и се отнесете творчески към създаване на картината. Ще бъдете приятно изненадани от крайния резултат.

Има ли шанс да объркам нещо?

В комплекта имате написани инструкции с ясни обяснения, стъпка по стъпка.

Създаването на една такава картина е лесно начинание, но ако изпитвате затруднения по време на изработката винаги може да се свържете с нас на посочения номер или в социалните мрежи. С радост ще помогнем.

Какви размери предлагате?

Предлагаме 4 вида размери:

  • 40×50
  • 40×60
  • 50×70
  • 60×80

Можем да изработим и по-голям размер по ваше желание. За повече инфорамция може да се свържете с нас чрез телефеоният ни нимер или на shedyovar2022@gmail.com

Платното опънато ли е на подрамка?

Напите картими са изцяло ръчно изработени и опънати на дървена подрамка. Може да я закачите на стената си веднага след като е завършена.

bg_BGBulgarian